Over smaak valt niet te twisten. En dat gebeurt ook niet. #40

Wow, is dit al weer blog 40?? Wat een mooi rond getal zo aan het eind van het jaar!

In deze blog krijgt onze eigen olijfolie de hoofdrol. Ongeveer een jaar geleden zijn we met dit Italiaanse project begonnen. Ons eigen label I Molisani is een feit en de verkoop loopt uitstekend. We krijgen alleen maar enthousiaste reacties! Vooral natuurlijk over de smaak, maar ook over het uiterlijk van de fles en de verzending. We worden er soms gewoon verlegen van. En tegelijkertijd zijn we er trots op om de provincie van onze familie (Molise) een beetje te promoten.

Enkele reviews die genoeg zeggen:

Wilma: “I Molisani is een heerlijke, zachte olijfolie. Lekker in ovengerechten en pasta’s. Echte aanrader!”

Pieter (die erg goed kan koken👨‍🍳): “Een side dish voor bij een BBQ…tomaten carpaccio.. flinterdunne schijfjes tomaat, ui, knoflook, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas..en natuurlijk echte olijf olie van I Molisani!”

Irene: “Deze biologische olie smaakt echt Italiaans, de intense geur geeft echt een meerwaarde aan mijn gerechten!”

Jolanda: “I Molisani is superlekkere olijfolie met een heerlijke geur! Het fijne is ook dat de olijfolie “gewoon” in de Bommelerwaard verkrijgbaar is.”

Italië dichterbij brengen

Met onze I Molisani olijfolie hebben we een stukje Italië naar Nederland gebracht. En dat doen we graag. Want Italië is een prachtig land met een superlekkere en gezonde keuken. Over keuken gesproken… dat brengt ons bij de feestdagen. Wat staat er op het menu? Je wilt er toch wat speciaals van maken in deze tijden van “isolement”.

Kerstdiner: iedereen doet wat!

Op de Leenderthoeve staat dit jaar ’the whole family’ in de keuken. Iedereen binnen het gezin, la famiglia, moet wat doen. Aan elk gerecht werken twee personen en iedereen moet in ieder geval aan twee gerechten meewerken. Dus we zijn tijdschriften en kookboeken aan het bekijken, want er moeten superbelangrijke keuzes gemaakt worden… (alles is relatief hé).

Voorlopig wordt dit ons Italiaanse menu, maar het kan nog anders worden:

Heb je al nagedacht over het kerstmenu?

Wat ga jij dit jaar maken? Iets mediterraans misschien? Dan tippen wij natuurlijk onze eigen olijfolie! I Molisani extra vergine olijfolie is misschien wat duurder dan een fles uit de supermarkt. Waarom dat zo is? Kwalitatief goede olijfolie vind je eigenlijk nauwelijks in de supermarkt. Zuivere olijfolie is heel intens van smaak. Je moet het geroken en geproefd hebben om het verschil te herkennen. Gewoon veel lekkerder!

Je kunt I Molisani olijfolie ook cadeau geven. Succes verzekerd. Biologisch, duurzaam geproduceerd en vooral simpelweg supergoed van smaak, je proeft de Italiaanse natuur. En wij verpakken het feestelijk voor je.

Wil jij ook genieten van onze olijfolie ?

We zijn natuurlijk geen webshop, dus stuur gewoon een berichtje naar info@leenderthoeve.nl en -zo lang de voorraad strekt- komt de I Molisani olijfolie naar je toe!

🟢 Fles 750 ml € 17,99

🟢 10-liter rvs grootverpakking: € 163,50

🟢 Cellofaan cadeauverpakking € 0,50

🟢 Verzendkosten fles in 1-flesverzenddoos: € 8,99 (gratis bezorging in de Bommelerwaard en afhalen kan natuurlijk ook!)

Dank je wel lezers en I Molisani klanten voor jullie enthousiasme dit jaar!

Iedereen hele goede Kerstdagen toegewenst waarin rust en gezelligheid de boventoon mogen voeren. En voor 2021 een goede gezondheid, inspiratie en energie toegewenst! Ciao a tutti en tot in het nieuwe jaar!