Buon appetito met I Molisani olijfolie! #26

1-2-3 start! Jaaaah, het is zo ver!! Onze eigen olijfolie is klaar voor de verkoop! De eerste flessen zijn gevuld en verzegeld en we hebben een prachtig etiket laten drukken.

I Molisani is 100% Italiaans!

I Molisani extra vergine olijfolie móet je gewoon ervaren! Laat ik voorop stellen dat we natuurlijk genoeg olie voor eigen gebruik bewaren. En dat zeg ik met trots, gezien de voortreffelijke smaaksensatie die de I Molisani extra vergine olijfolie teweeg brengt. Maar … no worries: we hebben 130 liter voor de verkoop beschikbaar gesteld.

130 liter Je snapt wel dat 130 liter niet veel is vergeleken bij grote producenten, maar wij willen het juist klein en speciaal houden. Omdat we vinden dat zo’n goede olie speciale aandacht en waardering verdient. We hebben twee producten in de verkoop:

Een 10 literverpakking voor de grootverbruikers onder ons. De olijfolie zit in een rvs blik dat ook nog eens goed in je keuken staat. Pas geoogste olijfolie die bewaard wordt in een donkere, goed afgesloten verpakking, blijft zeker twee tot drie jaar goed.

10 liter blik nu € 163

Fles 750 ml Daarnaast hebben we gekozen voor een handzame fles van 750 ml met een anti-lek schenkdop. Ook leuk om cadeau te geven aan een kookfanaat of lekkerbek die gek is op de Italiaanse keuken en wie is dat nou niet!

750 ml voor slechts € 17,99

Smaak is het enige criterium Waarom zou je deze geweldige olijfolie aanschaffen? Voor de smaak. Voor de smaak. Voor de smaak. Simpelweg omdat hij zoveel lekkerder is dan de meeste olijfoliemerken uit de supermarkt.

Dus wil je écht lekker Italiaans eten? Voeg dan onze I Molisani olijfolie toe aan je gerechten en je zult het verschil direct proeven. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een fles van 750 ml kost je slechts € 17,99 en de extra voordelige 10-literverpakking € 163,50 dat is omgerekend slechts 16,35 per liter.

How to? Hoe kom je aan deze exclusieve olijfolie is dan natuurlijk de vraag. Heel eenvoudig: klik hier voor meer informatie of bestel gelijk via info@leenderthoeve.nl!

Buon appetito!