Meer weten?

Bij ons bestaat een emigratiewens richting Italië vanwege onze Italiaanse achtergrond. Dat betekent dat we de mogelijkheid open houden om de Leenderthoeve te verkopen.

Ben je een ondernemer en heb je interesse om jouw (huidige of toekomstige) activiteiten te verrichten vanuit een toplocatie met volop privacy? Zoek je een locatie waar je de combinatie van wonen en werken kunt optimaliseren en waarbij je jouw klanten kunt ontvangen in een sfeervolle en inspirerende ambiance? Wil je jouw personeel voorzien van mooie en inspirerende werkplekken in een fraaie werkomgeving? En als het niet genoeg is, kun je ook nog volop uitbreiden op het perceel (woning en/of kantoor)! Dit valt uitstekend te combineren met meergeneratiewonen!

Het perceel is ruim 5600 vierkante meters groot met veel parkeerruimte. De bestemming is werk gerelateerd wonen. Het object is, formeel na goedkeuring van de gemeente, bestemd voor onder andere dienstverlenende bedrijven zoals: accountants- of advocatenkantoren, consultancybedrijven, IT-bedrijven, conferentie- vergadercentrum, maar ook een aannemersbedrijf, autobedrijf/garage, constructiebedrijf, transportbedrijf, groente- en fruithandel, montagebedrijf voor fietsen, dierenopvang/asiel, verkoop en reparatie machines en loonbedrijf, meubelbedrijf, handelsbedrijf, groothandel tuinmachines, bloemisterij, meubelfabriek, dierenartspraktijk en de mogelijkheden zijn er vast ook voor een bed & breakfast, maar ook voor agrarisch verwante bedrijven en bedrijven zoals hoveniers. Kortom, er kan echt heel veel op deze mooie en fijne plek. Naar verwachting zal er in in 2020 een glasvezelnetwerk zijn aangelegd.

Kerkwijk (gemeente Zaltbommel) is op circa 8 autominuten van de A2 gelegen. Utrecht is in 25 autominuten bereikbaar, Amsterdam in circa 45 autominuten en ’s-Hertogenbosch in circa 15 autominuten. In Zaltbommel is een centraal trein station gelegen en daarmee ben je tevens in circa 30 minuten in hartje Utrecht. In de gezellige vestingstad Zaltbommel en de aanliggende dorpen zijn alle voorzieningen zoals winkels, sportverenigen, restaurants en medische instanties ruim aanwezig. In Kerkwijk is tevens een hele goede basisschool aanwezig met nog echte aandacht voor kinderen en opleiding. Heb je interesse, vraag ons gerust om meer informatie via info@leenderthoeve.nl of via info@ronstekelenburg.nl

wapen en vlag van Kerkwijk